Gym-72

Gym-72 on vuonna 2009 Nummelaan perustettu vain kuntosalitreenamiseen painoitettu, rentohenkinen ja kompaktin kokoinen kuntosali. Gymillä on hyvä treenihenki kaikkien kesken ja siksi treenaamaan on kiva tulla! Meillä treenaavat kaikki niin aloittelevista kuntosaliharrastajista eri lajien kilpaurheilijoihin.

Gym-72 salinäkymäGym-72 salinäkymä ylhäältä

Gym-72 on pohjaratkasultaan avara ja valoisa kuntosali. Sali on varustettu erittäin toimivalla ilmastoinnilla, jolloin happi kulkee hyvin treenatessa ja viileää piisaa kesälläkin! Salillamme on siistit pukuhuoneet , suihkut sekä aina käyttövalmiit saunat!

Gym-72 pukuhuone Gym-72 sauna Gym-72 suihkutilat

Emme tarjoa ryhmäliikuntatunteja, sillä osaamisemme ja intohimomme keskittyy vain oikeaoppiseen kuntosaliharjoitteluun. Meiltä saat myös ammattitaitoiset Personal Trainer -palvelut esimerkiksi painonpudotukseen sekä lihasmassan tai voiman lisäämiseen! Kauttamme saat myös fysiikkalajien kilpailuvalmennukset!

Suurin osa laitteistamme on kestäviä ja laadukkaita Davidin laitteita. David-laitteita on kattavasti kaikille eri lihasryhmille. Salillamme on lisäksi muutamia muiden valmistajien laitteita. Suosituimpia laitteita, kuten penkkipunnerruspenkkejä sekä ylä- ja alataljoja, meiltä löytyvät kutakin kaksi kappaletta! Aerobiselta laitepuolelta löytyvät soutulaitteet, kuntopyörät ja cross-trainerit! Lisäksi salilla on muun muassa kunnon kyykkyteline ja painonnostolava. Käsipainoja löytyy kattavasti 1kg – 62kg .

 

UUTENA ! Gym-72 on samaa yritystä vihtiläisen Liikuntakeskus Poseidonin kanssa ! Poseidonin palveluista löydät myös ryhmäliikunnan,lapsiparkin yms. ! Solmimalla sopimuksen Poseidonin kanssa , saat gym-72 jäsenyyden ilman lisämaksua !

Tervetuloa hyvähenkiseen joukkoomme!